Haluatko kertoa kokemuksistanne? Julkaistaan ne tässä blogissa.

Muutaman viime vuoden aikana minuun on otettu useasti yhteyttä näihin voc-ongelmiin liittyen. Olen huomannut kuinka raskaasti nämä sisäilmaongelmat ovat vaikuttaneet lähes kaikkien perheiden elämään, mikä ei sinänsä ole yllätys.
On surullista että moni ei uskalla kertoa tapahtumista julkisesti vaikka ovat kokeneet vääryyttä esimerkiksi siitä kuinka surkeasti asiat ovat hoidettu rakentajan tai myyjän toimesta, taloudellisesta ahdingosta ja kuinka vakavista terveydellisistä haitoista on ollut kyse. Yleensä taustalla on leimaantumisen pelko tai uhka syytöksistä.

Pohdin kuinka blogiani ja sen lukijoita voisi palvella paremmin ja siitä syntyi ajatus että voisin julkaista myös muiden ihmisten kokemuksia täällä. Julkaistaan siis teidän oma tarina tässä blogissa.

Kokemukset voidaan kertoa juuri niin kuin olet itse ne kokenut ilman pelkoa leimaantumisesta tai seurauksista joita esimerkiksi Facebookkiin kirjoittaessa on. Ihmisten nimiä ei julkaista ja kaikki kerrotaan täysin anonyymisti. Näin …

Sairastelua osa 1: Kesästä syksyyn sairastelujen alkaessa

Tapahtumat sijoittuvat syksylle 2015


Öiset hengenahdistukset alkoivat pahenemaan kohti loppuvuotta.

Loppukesästä sain erittäin hengenahdistuksen jonka takia sain työterveydestä astmalääkkeet sen hoitoon.

Työterveydessä ihmeteltiin sitä että oireet jatkuivat vaikka takana oli antibioottikuureja, kasa kortisonipillereitä, astmalääkkeitä ja pef-mittauksia sekä pitkä lista sairaslomapäiviä. Suuri epäilyn aihe oli refluksitauti joka tuntui väärältä diagnoosilta jo silloin. Oireisiin oli määrätty useita Somac kuureja. Oireet eivät vain halunneet hellittää.

Perheen pienin, tyttömme yski öisin kuin saattohoidossa oleva tupakoitsija.
Perheen äiti oli tähän aikaan pienimmän lapsen kanssa kotona ja kärsi flunssan oireista.
Perheen poika (3v. tällöin) eli kohtalaisen normaalia elämää sairastellessa vähemmän kuin muut.

Tätä aikaa varjosti ahdistava epäily jostain tautien aiheuttajasta sillä sairastelua oli ehdottomasti keskivertoa enemmän. Eihän uudessa talossa hometta voi olla?

Taiseluvarustusta hengitysoireita vastaan

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tähän mennessä tapahtunutta

Betoni, askeläänieriste ja VOC. Mistä on oikein kyse?

Ajatuksia korjauksen onnistumisesta